JFT MultiserviceDakwerken

Uw dak in goede handen bij JFT Multiservice

Een goed onderhouden dak is essentieel voor een gezond huis. Een dak dat niet goed is onderhouden of gerepareerd kan leiden tot lekkages, schade aan de constructie en het interieur, maar ook vochtproblemen. Bij JFT Multiservice uit Purmerend staan we klaar om u te helpen met allerlei soorten dakwerken.

Vervangen en repareren van dakgoten

Dakgoten zijn essentieel om water dat langs het dak loopt af te voeren. Wanneer de dakgoten verstopt raken, bijvoorbeeld door bladeren of algen, of oud worden en gaan lekken moeten ze worden vervangen of gerepareerd. Bij JFT Multiservice staat een deskundig team van vakmensen klaar om uw dakgoot te vervangen of te repareren. We werken met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de elementen en als extra service monteren we ook algendodende coating op de goten.

Verhelpen van daklekkages

Lekkages in een dak kunnen veel schade veroorzaken zoals schimmelplekken aan het plafond, schimmel in muren, maar ook problemen met het houtwerk zoals rotting en zwamvorming. Bij JFT Multiservice staat een team van deskundige vakmensen klaar om uw daklekkage professioneel te verhelpen. Onze werkzaamheden bestaan uit het vinden van de oorzaak van de lekkage, herstellen van het houtwerk en plaatsen van nieuwe waterproofing op het dak.

Voordeligste Dakwerken in Purmerend

Bij JFT Multiservice kunt u rekenen op eerlijke tarieven en scherpe prijzen voor al onze diensten, waaronder Dakwerken. We werken met materialen van hoge kwaliteit en garanderen dat onze werkzaamheden ten aller tijden naar behoren wordt uitgevoerd. Onze professionals staan altijd klaar om u begeleiden bij het maken van de juiste keuze en adviseren over de mogelijkheden voor echt voordelige Dakwerken in Purmerend. Neem contact met ons op om te vragen naar meer informatie of een vrijblijvende offerte.