JFT MultiserviceSanitair installeren

Klusbedrijf JFT Multiservice uit Purmerend is specialist in het installeren en onderhouden van sanitair. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het volledig renoveren van uw badkamer, bij JFT Multiservice bent u aan het juiste adres.

De medewerkers van JFT Multiservice hebben veel ervaring in sanitaire installatie en helpen u graag bij het realiseren van uw wensen. Of het nu gaat om een klein of groot project; JFT Multiservice staat voor kwaliteit en een professionele aanpak.

Uw Voordelen met JFT Multiservice

Door de ervaring van de medewerkers en de juiste benodigde materialen, kan JFT Multiservice u een voordelig tarief aanbieden. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een snelle service, waardoor u zo min mogelijk hinder ondervindt als uw badkamer wordt gerenoveerd of opgeknapt.

Verder profiteert u bij JFT Multiservice ook nog van een goede service naar aanleiding van het geleverde werk en bent u verzekerd van een goed resultaat. Ook biedt JFT Multiservice garantie op alle geleverde producten.

Vakkundige sanitair-installatie

Bij JFT Multiservice staan veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerd en beheersen hun vak tot in de puntjes. Hierdoor kunnen wij uw sanitaire installatie perfect verzorgen, waardoor er straks weer genoten kan worden van een frisse en veilige badkamer volgens de richtlijnen van de NEN-normering.

Wilt u meer weten over de diensten van JFT Multiservice? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over sanitaire installaties en adviseren u ook graag over de mogelijkheden die er zijn binnen uw budget.