JFT MultiserviceSanitair diensten

JFT Multiservice uit Purmerend biedt u de beste service als het gaat om het installeren van sanitair of witgoed. Of het nu gaat om een nieuwe wasmachine, kraan of douche, met JFT Multiservice bent u verzekerd van kwaliteit en zorg.

Ons team bestaat uit ervaren professionals die elke opdracht met veel plezier uitvoeren. Onze installateurs zijn gecertificeerd om alle soorten sanitair en witgoed te installeren. Voor de installatie maken we gebruik van de beste materialen en we werken volgens de laatste normen en voorschriften.

Waarom JFT Multiservice?

Bij JFT Multiservice bent u verzekerd van een goede service tegen een scherpe prijs. Onze klanten waarderen ons vooral om onze heldere communicatie, de professionele installaties en de snelle service. We luisteren naar de wensen van onze klanten en we helpen hen bij het kiezen van het juiste sanitair of witgoed. Daarnaast staan we altijd klaar om advies te geven en eventuele problemen te verhelpen.

Het is ook mogelijk om een preventief onderhoudscontract af te sluiten bij JFT Multiservice. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud van uw sanitair of witgoed, want wij zorgen ervoor dat alles in topconditie blijft. Met een preventief onderhoudscontract bent u ook verzekerd van korting op reparaties en installaties.

Kom langs bij JFT Multiservice in Purmerend!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor al uw sanitair- en witgoeddiensten, dan bent u bij JFT Multiservice aan het juiste adres. Wij staan klaar om al uw problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat alles goed functioneert. We garanderen dat elke installatie correct wordt uitgevoerd, dus neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct online een afspraak!