JFT MultiserviceTimmerwerk

Timmerwerk voor de beste kwaliteit en service

Klusbedrijf JFT Multiservice uit Purmerend biedt al jarenlang een breed scala aan diensten voor uw woning of bedrijf. Een van deze diensten is timmerwerk.

Kwaliteit en service

De medewerkers van JFT Multiservice staan garant voor kwaliteit en service. We werken met een team van ervaren timmermannen en vakkundig personeel die uw project met de grootste zorg behandelen. Onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van timmerwerk en weten daardoor precies wat er nodig is om hoogwaardige resultaten te behalen. Wij bieden daarom ook een hoge mate van klanttevredenheid.

De voorbereiding

Voordat we beginnen met timmerwerk, maken we altijd eerst een voorbereidingsplan. Dit plan bevat alle stappen die nodig zijn om uw project goed en veilig af te ronden. We nemen tijdens deze fase contact met u op om ervan overtuigd te zijn dat we precies weten wat u verlangt. Verder gebruiken we alleen materialen van hoge kwaliteit, zodat u eindelijk een duurzaam product krijgt waar u lang plezier aan zult beleven.

Het werk

Nadat de voorbereidingsfase is afgerond, beginnen we met het daadwerkelijke timmerwerk. Onze medewerkers hebben veel ervaring in verschillende soorten timmerwerk, waaronder meubels maken, schuren, laminaat installeren, plafonds maken, enzovoort. We volgen altijd strikt de richtlijnen die door overheidsinstanties worden gesteld om een veilige werkomgeving te garanderen. Uiteraard houden we ook rekening met alle regels die gelden voor het milieu, zodat we ons steentje bijdragen aan het behoud van onze planeet.

Na afronding

Nadat het timmerwerk is voltooid, controleren we of alles naar behoren is verlopen en of u tevreden bent met het resultaat. Als er iets mis is, staan onze medewerkers altijd klaar om het probleem op te lossen, zodat u eindelijk het resultaat krijgt waar u naar op zoek bent.

Kom bij ons langs!

Bent u op zoek naar eersteklas timmerwerk? Neem dan contact op met Klusbedrijf JFT Multiservice uit Purmerend voor de beste service! Onze medewerkers staan klaar om al uw timmerprojecten snel en efficiënt af te ronden met de beste kwaliteitsstandaarden in gedachten.