JFT MultiserviceHouten tuinhekken plaatsen en repareren

JFT Multiservice uit Purmerend is de perfecte partner voor het plaatsen en repareren van houten tuinhekken. Of het nu gaat om een kleine reparatie of het aanleggen van een compleet nieuwe tuinafscheiding: ons bedrijf staat voor u klaar met ervaring, kwaliteit en service. Hieronder leggen we graag uit waarom JFT Multiservice de beste keuze is voor het plaatsen en repareren van houten tuinhekken.

Kwaliteit staat voorop

We begrijpen dat een tuinhek een belangrijk onderdeel van uw tuin is. Daarom gebruiken we alleen de beste materialen, zodat uw tuinhek lange tijd meegaat. We bieden diverse soorten hout, zoals hardhout, geïmpregneerd hout en Douglas hout. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het plaatsen en repareren van houten tuinhekken, zodat u zeker bent van een goed resultaat.

Uitgebreide service

Bij JFT Multiservice bieden we meer dan alleen het plaatsen en repareren van houten tuinhekken. We adviseren u graag bij het maken van een keuze voor materialen, afmetingen of kleuren. Ook verzorgen we de afwerking, zoals schilderen of lakken. En als er onverhoopt toch iets misgaat, staan we altijd klaar om te helpen.

Betaalbaar en betrouwbaar

Omdat we alleen gebruikmaken van duurzame materialen, bent u verzekerd van een lange levensduur van uw tuinhek. Bovendien zijn onze tarieven betaalbaar en transparant; geen verrassingen achteraf dus! Ook hebben we veel regelingen waardoor de kostprijs nog lager wordt. Onze medewerkers werken precies volgens afspraak; betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Kortom, JFT Multiservice is dé specialist in Purmerend als het gaat om het plaatsen en repareren van houten tuinhekken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!